Hits rammer plet

Jeg var en smule skeptisk, da jeg satte WOW Hits 1 i cd-afspilleren, fordi jeg forventede en samling lalleglade popsange. Men det er langt fra, hvad de 19 kristne kunstnere leverer.
Tværtimod sørger navne som Michael W. Smith, Casting Crowns, Steven Curtis Chapman og – ikke mindst – Third Day (se tidligere anmeldelse) for både ærlig og behagelig stemning. Cd’en kan både bruges som baggrundstapet, når gode venner er på besøg, og som inspiration til morgenandagten, når man skyndsomt suser af sted på arbejde.
Igen forbløffes jeg over, hvordan bibelcitater og bønneformuleringer formår at ramme plet i hjertekulen. Der er både guddommelige løfter om Guds barmhjertighed og autentiske råb om hjælp fra svage og afhængige mennesker. Melodier kan tilhøre den flygtige pop-genre, det er ingenlunde tilfældet med inspirerede tekster.
Jeg kendte ikke alle 19 kunstnere før – men nu er især Jeremy Camp og Chris Tomlin et berigende kendskab.
WOW Hits er bestemt en cd, der giver fuld valuta for pengene.
Svend Løbner