Polsk gospelkor synger i Jylland

Koret har sunget i Legoland og på tv. Nu besøger de skoler og kirker.Krakow Gospel Choir synger i Aarhus, Ringkøbing, Holstebro og Løgumkloster.Koret har eksisteret i ni år og har medvirket i alt fra friluftsgudstjenester til tv-transmissioner. Koret har desuden udgivet en cd med titlen ”Yes I know Jesus”.
Korets 44 medlemmer kommer snart til Danmark, hvor de synger i Christanskirken i Århus fredag den 31. oktober. Lørdag den 1. november synger koret på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing, søndag den 2. november i Holstebro Kirke og mandag den 3. november på Løgumkloster Efterskole.
Krakow Gospel Choir kommer med sit band, klaver, saxofon, hammond, bas, percussion og trommer.
Koret har i alt 90 medlemmer og har tidligere besøgt Danmark, hvor de bl.a. sang i Legoland.
– Vi synger om Guds kærlighed til alle, fortæller korleder Lea Kjeldsen.
/sl