Bispekandidat inviterer til ”rundbordsprædikener”

Det er en utraditionel bispekandidat, der muligvis skal afløse Erik Norman Svendsen i København.Domprovst Anders Gadegaard forbereder for tiden sin søndagsprædiken sammen med sin menighed i Vor Frue Kirke.
– Mon ikke en eller anden sidder på kirkebænken til gudstjenesten og tænker: Hvorfor siger præsten sådan? Bare jeg havde fået læst teksten hjemmefra, så jeg var sporet ind på, hvad det her skulle handle om!
– Nu er muligheden der! Og tilmed sådan, at jeg lover, at den rundbordssamtale, jeg inviterer til, vil få indflydelse på den efterfølgende søndags prædiken. Så den forhåbentlig bliver så meget mere vedkommende, lige til tiden, siger Anders Gadegaard.
Samtalerne finder sted hver onsdag hjemme hos provsten. Max. deltagerantal er 15. Er holdet fuldtegnet, skal man blot lade sig skrive op til den følgende aften.
sl