Blinde børn blev seende

Under en kampagne med Reinhard Bonnke i Nigeria blev tre blinde børn helbredt. Evangelisten, Reinhard Bonnke, er vant til mirakler på sine møder. Alligevel kom helbredelsen af tre blinde børn i Nigeria bag på ham.

Reinhard Bonnke og Regina Attah med børnene, Umeka, Chinwendu og Chukwudi.

Med forsamlinger på mere end en million mennesker har evangelisten, Reinhard Bonnke, set lidt af hvert på sine møder.
Sammen med sin organisation, Christ for all Nation (CfaN), har han i 35 år rejst det afrikanske kontinent tyndt for at sprede evangeliet og bede for syge. Alene siden årtusindskiftet har organisationen registreret 50 mio. nyfrelste.

Moren vidnede

Ved et fremstød i Nsukka i Nigeria, hvor Reinhard Bonnke i begyndelsen af november prædikede evangeliet for halvanden million mennesker på et universitetsområde, tiltrak tre børn dog den tyske evangelists opmærksomhed.
Under møderne, der strakte sig over fire dage, bad Reinhard Bonnke og evangelisten, Daniel Kolenda, for syge. Hver aften gav de desuden anledning til, at helbredte kunne dele deres vidnesbyrd.
En aften tog en kvinde, Regina Attah, ordet og berettede om, hvordan tre af hendes børn var blevet helbredt for blindhed.

Helbredt på et øjeblik

Regina Attah fortalte, at hendes tre piger spontant havde fået deres syn, da Reinhard Bonnke havde bedt en bøn om, at blindes øjne måtte åbnes i Jesu navn.
Begivenheden gjorde et stort indtryk på den erfarne evangelist.
– Gennem hele min tjeneste har jeg aldrig set noget lignende. Det skete bogstaveligt på et øjeblik, konstaterede han, da hans stab efterfølgende besøgte familiens landsby.
Her mødte de pigerne, Umeka på 12, Chinwendu på 10 og deres bror, Chukwudi på syv år.
Efter henholdsvis otte, to og et års blindhed var de nu alle seende. Et mirakel familie og venner i landsbyen bekræftede.