Det skete for mig…

Ryg og ledbånd helbredt

Jeg er 41 år og har gennem årene tit haft problemer med min ryg, da der er brusk i rygsøjlen, der er nedslidt. Derfor har jeg regelmæssigt gået til behandling hos kiropraktor, og det har hjulpet mig.
Den 13. september havde Inge og Hans møde i Randers, hvor Inge bad for min ryg – smerterne forsvandt, og det går fint med ryggen nu.
Samme aften fik jeg også bedt for et ledbånd, som var beskadiget. Da Inge holdt hånden om anklen og bad – mærkede hun, det gav et smæld i benet.
Det samme kunne jeg mærke, da ledbåndet gled på plads – og straks var smerterne væk! Jeg har ikke haft ondt i foden siden.
Inge bad for de epileptiske anfald, som jeg har døjet med – siden har jeg haft en dejlig fred og ro i mit indre, og der har ikke været epileptiske anfald siden.
Jeg takker Jesus, som har hjulpet mig.
Kærlig hilsen
Carsten Jensen
Randers

Helbredt for astma

Da Rasmus var 6-7 år, fik han vejrtrækningsproblemer. Der kom nætter, hvor han måtte sidde op for at få luft. Han blev undersøgt hos børnelægen, som ordinerede astmamedicin med inhalatorspray til ham.
Inge og Hans Berntsen havde et møde på Bornholm i september 2004, hvor Inge bad for Rasmus. Jeg tog den beslutning, at han måtte holde op med at få astmamedicin for at se, om han var helbredt. Det gik godt, vi mærkede ingen forskel – han havde det godt!
I december 2004 havde han en tid hos børnelægen, som undersøgte ham, og Rasmus så fin ud. Børnelægen foreslog, at han skulle holde en pause med medicinen. Jeg fortalte nu, at vi troede på Gud, og at han kunne helbrede.
Jeg fortalte også, at Rasmus havde fået forbøn, og at han ikke havde fået medicin de sidste par måneder, og det var gået fint – uden problemer.
Det tror jeg også på, sagde lægen.
Rasmus blev skrevet op til en kontrol 3-4 måneder senere, og alt har været fint. Rasmus er nu 16 år, han dyrker sport, og har et godt liv – Gud helbredte ham for astma.
De kærligste hilsener fra
Lisbeth Gregersen
Fredericia

Se Hans og Inge Bernsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk