Bøn hjalp mod frygten

Dronning Margrethe folder sine hænder, når flyet letter.For Dronning Margrethe er et flysæde blevet et godt sted at søge Gud.Ikke blot fordi hun rent fysisk nærmer sig det himmelske. Men fordi en sejlivet flyskræk i årevis har været hendes tro rejsefælle.
I 36 år har hun været passager i adskillige flytyper og hadet det omtrent hver eneste gang. Det fortæller hun ifølge BT (billedet).
– Jeg led virkelig af flyskræk. Blot jeg lugtede flybenzin, fik jeg sodavand på håndryggen, fortæller hun og beretter samtidig, hvordan hun fik bugt med angsten.
– Jeg fik hjælp ved at bede, fortæller hun.
– Jeg har ikke en præcis måde at benytte bønnen på. Men jeg gør det i tide og utide, lyder det åbenhjerteligt fra majestæten, der dog kun en enkelt gang har haft grund til ængstelse på sine rejser. Det skete i 1991, hvor hun befandt sig i en helikopter, der måtte nødlande på grund af en teknisk fejl.
Foruden at slippe af med sin skræk, er hun derfor taknemlig over de mange flyveture, hvor Gud har hjulpet hende sikkert ned fra det himmelske til det jordiske plan.
levi