Børnebibler på stor bogmesse i København

Forlaget Scandinavia præsenterer en helt ny webportal med børnebibler til
alle aldre på BogForum den 14.-16. november.Alle forældre elsker deres børn. Men mange ved ikke, hvordan de skal vise det! Sådan er det også med børneopdragelse. Men nu er der hjælp at hente. En ny webportal Boennespiren.dk har udgivet en hel serie lettilgængelig børnelitteratur, som nærmest leger det positive kristne livs- og menneskesyn ind i børnene. Bønnespiren er Forlaget Scandinavias afdeling for børnebøger.
Her kan mor tage sin lille 2-3-årige dreng eller pige på skødet og læse en Børnebibel, der passer til barnets alder. Barnet kan også selv tage de små meget robuste og formskårede bøger om lederen Moses og apostlen Peter og studere de farvestrålende billeder. Bøgerne kan nemlig tåle at suttes, vrides og smides rundt i børneværelset.

Babybibel

Med de nye børnebøger fra Bønnespiren er børnene heller ikke for små til at få deres egen bibel.
En lille robust og farvestrålende en af slagsen til de 0-3-årige har håndtag og lukkemekanisme, som gør den velegnet at have med i byen. Og når børnene vokser, ja, så kan den udskiftes til ”Min store bærbare bibel” for de 4-8-årige. Der er også hæfter, hvor de større børn lærer at huske bibelhistorien ved at klistre de bibelske skikkelser ind på flotte landskaber.
Det hele præsenteres på BogForum i København den 14.-16. november. Også den store Børnebibelen – en fængende fortalt og rigt illustreret bibel, der er solgt i 4,5 mio. eksemplarer på 80 sprog i 113 lande.