Gud er god

I øjeblikket går jeg rundt og er rigtig glad. Jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser og fået nogle fantastiske gaver af Gud.Jeg har prøvet at sige ham tak for alle de ting, han har gjort for mig, men ordene vil ligesom ikke rigtig komme ud. Jeg har også prøvet at skrive en sang, men indtil videre bliver det, jeg skriver, alt for kompliceret og udtrykker ikke, hvad det skal. I stedet har jeg fået en lille børnelovsang på hjernen, og selv om den måske er en lille smule banal, er jeg ikke i stand til at udtrykke det bedre selv. Teksten er noget i retning af det her:

Gud er bare god mod mig, ja han er bare god. Og han passer på mig nu, det kan jeg stole på. Na na na na na na, så enkel er min tro. Na na na na na na, min far er bare go’.

Er det ikke utroligt så enkelt, det kan siges? Al den taknemmelighed jeg føler, samlet i en lille børnesang.
Den vished, der er i denne sang, er noget af det vigtigste at holde fast i som kristen. Gud er god mod os og passer på os, selv når det ikke føles sådan.
Fordi jeg føler mig så velsignet i øjeblikket, har jeg let ved at synge denne sang. I de perioder, hvor jeg har det mindre godt, falder det mig langt sværere at synge om, hvor god Gud er. Men jeg gør det. Selv når jeg næsten skal tvinge mig selv til det, synger jeg om Gud og priser ham, fordi han er god.
Hermed en opfordring til alle. Både til dig, der flyver på en lyserød sky og dig, der knap nok kan komme ud af sengen og se verden i øjnene. Pris Gud for alt det gode, han har gjort for dig.
Uanset hvor forsvindende små de gode ting kan virke, så pris Gud for dem. Har du bestået en eksamen, så pris Gud. Er dit snørebånd ikke gået op i dag, så pris Gud. Lige meget hvordan din dag har været, er det godt at takke Gud for den.
Og husk på, at Gud elsker dig højt. Du er værdifuld for den højeste konge og mester.
Hvis det ikke er værd at takke for,
så ved jeg ikke, hvad det er.