Afslappende og autentisk

Elin Furubotn er det norske svar på Lisa Ekdahl og Eva Cassidy…Har du brug for baggrundsmusik til ’chill out” en stille efterårsaften, mens regnen pisker og vinden rusker udenfor? Så er det en god idé at sætte Elin Furubotns cd Det som e nå på. Kirkelig Kulturverksted – kendt fra Carolas Lina Sandell-cd og Anne Dorte Michelsens samle-cd’er – står for de musikalske arrangementer, og Elin Furubotns stemme sørger for den behagelige stemning. Hendes stemme er en mellemting mellem Lisa Ekdahl og Eva Cassidy og formår som begge at levere autenticitet i afslappet stil.

Følsomme tekster

Elin Furubotn synger og spiller guitar og har selv skrevet sangene – to af dem sammen med Bjørn Kallevik.
Og det er følsomme tekster, hun leverer. Emnet er at hvile og leve i nuet, at nyde vind, regn, blomster og frugter. Befriende, at der ikke står Gud og Jesus på hver anden linie – faktisk omtales Gud kun én gang. Men tankerne ledes uvilkårligt derhen, og dermed bevarer også lytteren sin autenticitet i mødet med Skaberen.
Elin Furubotn er hermed hjertelig velkommen i min cd-samling!
Svend Løbner