GUD har sendt Jesus – og det er der flere, der kan garantere!

Johannesevangeliet på slang dansk – del 12Jesus fortsatte sin tale til de jødiske ledere, der var &%#!! sure på ham:De jødiske ledere blev HAMRENDE GALE på Jesus.
De ville allerhelst have ham slået ihjel, fordi han havde gjort sig lige med GUD ved at kalde HAM for sin FAR.
De skældte ham ud, og som svar fortalte Jesus, at Gud havde sendt ham. Og at han skulle dømme os alle en dag.
Dem, der har gjort godt, vil få evigt liv, og dem, der har være onde, vil få deres straf, sagde Jesus.
I denne uges afsnit fortsætter han sin tale til de jødiske ledere. Han starter med at snakke om Johannes Døberen, der var blevet kendt over hele Israel for at fortælle om Jesus.

Tegning af Benjamin Runge

– Hey, måske ville det ikke være så troværdigt, hvis jeg var den eneste, der påstod, at det, jeg går og siger, er sandt. Men Johannes fortæller også om mig, og I har selv sendt folk hen til ham for at høre, hvad han siger. Cool nok, for én ting er totalt sikker: Alt, hvad han siger om mig, er rigtigt.
Ikke at jeg har brug for, at MENNESKER bekræfter, hvem jeg er. Næh, det er kun for at hjælpe JER, at jeg nævner Johannes. Fordi I er vant til at søge menneskers meninger. Og hvis I tror på mig, kan I også blive reddet!
– Johannes var som et lys, der skulle vise jer vej. Og I lyttede til ham. I ku’ godt li’ at høre på ham …til at begynde med. Men her er et ENDNU stærkere bevis: de MIRAKLER, jeg laver. Det er min far, der har givet mig magt til at gøre dem! Og det viser, at GUD, MIN FAR, HAR SENDT MIG.
Desuden har min far fortalt, hvem jeg er. Men I har aldrig selv hørt Guds stemme eller set Gud, og I tror ikke på, hvad han siger. Ellers ville I tro på MIG, for jeg er blevet sendt FRA HAM.

– I studerer de gamle bøger, de hellige skrifter og sådan noget, fordi I mener, at SÅ vil I kunne få evigt liv.
(Kims kommentar: ”de hellige skrifter” er det, vi i dag kalder Det gamle testamente, hvor Gud taler til os igennem profeter og historiske begivenheder).
I de tekster står der også skrevet om mig! Men I er for stolte til at komme til mig og be’ om at få det uendelige liv, som jeg kan gi’ jer!

– …Jeg er ikke afhængig af, at mennesker accepterer mig. Jeg kan se, hvad der bor i jeres hjerter, og kærlighed til Gud? Det er der ikke noget af.
Jeg har sagt til jer, at det er min far, som har sendt mig, og jeg har fuldmagt til at fortælle jer om ham, men det tror I ikke på! I stedet for lytter i smaddergerne til “kloge folk”, der anbefaler sig selv. Folk, som min far ikke kan stå inde for.
Det er ikke så mærkeligt, at I har svært ved at tro på mig. Det er fordi, I er så ivrige efter at få anerkendelse fra HINANDEN! Men hvad Gud mener om jer, er I faktisk ligeglade med…

– Og glem den mistanke,
at JEG vil politianmelde jer hos Gud. Slå det ud af hovedet! MOSES vil anklage jer, ham som I regner med vil redde jer!
(Kims kommentar: Moses er ham, der har lagt navn til de første fem bøger i Biblen, hvor blandt andet jødernes lovregler står skrevet. De jødiske ledere regnede med, at Gud ville acceptere dem, hvis de bare gjorde alt for at følge deres religiøse love)
– Hvis I VIRKELIG havde troet på Moses’ ord, så ville I også tro på mig nu. FOR MOSES HAR SKREVET OM MIG.
Når I ikke engang tror på Moses, hvordan skal I så kunne tro på mig?

FORTSÆTTES…


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sådan sluttede Jesus sin tale. Næste gang demonstrerer Jesus, at han er sendt af Gud. Han bruger sine hellige superkræfter og laver et helt vildt mirakel!