Blød og behagelig baggrunds-musik

Brandon Heath er en velgørende blanding af Jamie Cullum og Michael W. Smith.Stemmen er behagelig, uden at være almindelig. Musikken er blød, uden at være kedelig. Det er Brandon Heaths seneste album i en nøddeskal. Cd’en kan høres igen og igen og egner sig både som inspiration til arbejdet og som hyggeligt baggrundstapet til middag og god rødvin med konen/kæresten.
Cd’en med den spøjse titel What If We er den anden fra Brandon Heaths hånd. Han forklarer titlen:
– Alle gode ideer starter med ”hvad hvis vi…”. Jeg kan godt lide titlen som en samtale-starter, der samtidig fanger folk med paraderne nede, siger han.
Og netop ideer til at gøre en forskel i verden sammen med andre er en drivkraft for Brandon Heath. Da tornadoer ramte hans hjemby Houston i april 2008 og efterlod 57 dræbte, arrangerede han med det samme en velgørenhedskoncert for de efterladte og andre ofre. Han er også dybt involveret i flere internationale hjælpeorganisationer.
Brandon Heaths sociale engagement afspejler sig bl.a. i sangene Give me your eyes, Love never fails og Fight another day.
Heath blev kåret til New Artist of The Year – Årets Nye Kunstner – ved den kristne musikbranches Dove Awards 2008. Han blev også nomineret til Songwriter of the Year – Årets sangskriver.
Brandon Heath er et berigende bekendtskab, hvis man synes, Michael W. Smith er blevet lidt slidt, og man godt kunne tænke sig nogle kristne tekster til Jamie Cullums stemmeføring.
Svend Løbner