Oplev Israel til sommer

Israelsmissionens Unge vil kombinere international mission og hjælpearbejde ved messianske menigheder med mountainbiking i ørkenen og en tur på Jordan-floden.
Impact Israel er en ti-dages rejse til Israel, arrangeret af Israelsmissionens Unge. Turen er åben for unge mellem 18 og 30 år, og der er masser af program på.

Deltagerne skal være forberedt på lange vandreture.

Deltagerne på Impact Israel skal være med til at støtte Jews for Jesus i Tel Aviv, hjælpe Jesus-troende jøder i Tel Aviv og Jerusalem med praktiske opgaver og møde nogle ambassadører for den kristne organisation Musalaha, der forsøger at forsone jøder, arabere og kristne.

Unikke oplevelser

Ud over dette skal deltagerne på vandreture gennem bjergsøer, på mountainbike-tur i Latrun-ørkenen og, hvis gruppen bliver stor nok, på riverrafting på Jordanfloden.
Selvfølgelig er der også lagt en masse sight-seeing ind i programmet, så deltagerne får mulighed for at opleve noget af kulturen i Israel.
Morgen- og aftensmad samt logi er arrangeret af IU og indgår i deltagerbetalingen, men deltagerne skal være forberedt på at sove på åbne terasser og ude midt i ørkenen.
Tilmelding til Impact Israel kan ske på Israelsmissonens Unges hjemmeside. Sidste tilmeldingsfrist er allerede den 2. april.