Større og vildere påske

Der bliver masser af musik og højt til loftet, når UngeOase holder årets lejr i påsken. UngeOase vil gerne vise og føle, at de er de unge – de vilde!
Der er derfor lagt op til den helt store omgang lejr, når dørene bliver lukket op for rå lovsang, hygge, sjov og større emner på tapetet den 8.-11. april ved Vejle.
Årets påskeoase handler om at leve for noget større, og det fremgår tydeligt af programmet, der strækker sig over vilde events, lovsang og meget andet.
PåskeOase er for unge mellem 15 og 22 år, og undervisningen er tilrettelagt derefter. Som noget helt nyt er der specielt indhold for den ældre del af deltagerne kaldet 18+, hvor undervisningen bliver målrettet de unge voksne. På 18+ bliver der ikke lagt fingre imellem, undervisningen skal være lige ud af posen og til at forholde sig til.

Lev for noget større

PåskeOase bliver i år afholdt på Balle Efterskole ved Vejle. Skolen er nem at komme til og har masser af plads både inde og ude. Dette gør det muligt at holde en lejr med sjov og larm uden problemer.
Talerne på lejren er Thomas Willer , som er præst i ungdomskirken Re:gen i København, Jens Peter Vrist, som underviser på Grejsdalens Efterskole, og Niels Peter Torp, som er leder på Århus Valgmenigheds discipelskole, Annex. Under temaet “Lev for noget større” vil de snakke ud fra Efeserbrevet på en helt ny og spændende måde.
Der er stadig mulighed for at tilmelde sig lejren på UngeOases hjemmeside.
Sidsel