Pia Kjærsgård til fastelavn

300 børn og voksne fejrede sidste søndag fastelavn med flotte kostumer, gudstjeneste og fest i Blåhøj Hallen i Blåhøj ved Brande.Sidste søndag var der en kæmpe fastelavnsgudstjeneste og fest i Blåhøj. Blåhøj kirke, Betania Kirkecenter og OK+ tanken i Blåhøj var gået sammen om at lave et brag af en fest.Omkring 300 børn og voksne mødte op til festen i Blåhøj Hallen med både humør og kostumer til den store guldmedalje. Der var selvfølgelig masser af små prinsesser, indianere og Disney-figurer blandt de udklædte. Men kreativiteten stoppede bestemt ikke der, blandt udklædningerne var nemlig også en vaskemaskine, en brændeovn og selveste Pia Kjærsgård (billedet).

Gudstjeneste for alle

Arrangementet begyndte med en fastelavnsgudstjeneste for store og små.
Der blev både sunget børnesange og gamle salmer, og sognepræst Karin Engmarksgaard læste en historie op om Michael og hans oplevelser med fastelavn. Historien blev kædet sammen med budskabet om Tro, Håb og Kærlighed fra kærlighedskapitlet i Bibelen.

Fest og farver

Efter gudstjenesten kom der fart over feltet. Børnene blev delt op i fire aldersgrupper med hver sin tønde, og så blev der ellers banket løs. Da alle tønderne var slået ned og tømt for lækkerier, blev der kåret katte-konger og -dronninger. I hver gruppe blev der også kåret den bedste udklædning, som fik præmie sponsoreret af OK+ tanken i Blåhøj.
Dagen blev sluttet af med slikposer til alle børnene og kaffe, saftevand og fastelavnsboller til alle.
Både børn og voksne havde en rigtig hyggelig formiddag, og Betania Kirkecenter håber at kunne gentage succesen næste år.
Sidsel