Forslag til bibel-design

Ung-Udfordringen bad for et stykke tid siden læserne om at komme med en beskrivelse af, hvordan deres drømmebibel skulle se ud.Af de indsendte forslag ser vi her Janni Anker Kristensen, som har indsendt dette forslag. Stort tillykke til Janni, som kan glæde sig til at få en pink mini-bibel med posten.
Hvis du også har lyst til at få fingrene i en af de smarte små bibler, kan de købes på www.hosianna.dk. Er du abonnent på udfordringen får du 5% rabat!

Jannis Design

Janni beskriver sit design sådan:
– Min ønske-bibel skulle være en frisk vinrød skind-udgave med et midterstykke med blomsterprægning.
Skindet skulle være samme type som den lilla bibel, og med samme magnet-lukketøj, skriver Janni. Det er stadig muligt at komme med forslag til et nyt bibeldesign. De offentliggjorte indsendte forslag belønnes med en mini-bibel efter eget ønske.
Sidsel