Korn-medlem er blevet kristen

Endnu engang har medlem af heavy metal bandet Korn valgt Gud frem for stoffer.Bassisten Reginald Arvizu, som bliver kaldt Fieldy, er nemlig kommet over sin stofafhængighed ved at blive kristen. Han beskriver sin rejse fra mørket og ind i lyset i sin nye bog Got the Life: My Journey of Addiction, Faith, Recovery and Korn (Har Livet: Min Rejse med Afhængighed, Tro, Genoprettelse og Korn)

Kold tyrker

Fieldy fortæller, at han var en led misbruger og kvindeforfører, men at han tog en kold tyrker fra det hele, da hans far, som var genfødt kristen, fortalte ham, at hans sidste ønske var, at hans søn måtte finde Gud.
Fieldy siger også, at hans eneste afvænningsværktøjer var Jesus Kristus og Biblen, og at det har skabt en fantastisk og kraftfuld forandring i hans liv. Han er nu gift, har tre børn og er i fuld gang med arbejdet med et nyt Korn-album.
Det tidligere bandmedlem Brian ”Head” Welch forlod Korn, da han blev kristen i 2005.
Sidsel