Muslim ’mødte Jesus’ i Danmark

Grace sang om sin omvendelse.Grace fra Yemen var 15 år og muslim, da hun kom til Danmark, og har været her i 5 år. Hun fortalte på flot dansk, hvordan Jesus mødte hende.
– Min kæreste fortalte mig om Gud og Jesus. Han fortalte, at det kun er Jesus, der kan frelse mig. Jeg blev forvirret. Hidtil havde jeg forholdt mig til Allah og Muhammed.
– Min kæreste gav mig et smykke med et kors. Det havde jeg det svært med, men gik med det en tid – for hans skyld. Men så tog jeg det af og lagde det et sted. Da jeg senere ville lede efter det, kunne jeg ikke finde det.
– Midt i min forvirring omkring Allah, Muhammed, Gud og Jesus, begyndte jeg at bede. Hvem er det, der har magten? Jeg er forvirret, den eneste ene og rigtige må åbenbare sig for mig!
– Jesus viste sig så for mig i en drøm. Han sagde: ”Åben din hånd!” og han lagde noget i min hånd. Da jeg åbnede hånden, lå mit kors i hånden. Hvordan skulle jeg efter dette kunne følge Muhammed? Nej Jesus blev min frelser.
– Nu lever Jesus i mit hjerte. Min drøm er nu at tjene Gud i Danmark.
Grace Danielsen sang derefter en sang, hun har skrevet om sit liv.
Bjarne