Lovsang for alle generationer

Børn, unge og ældre kan fint synge med på ny alsidig lovsangs-cd.Nu er der endelig kommet en cd med kristne lovsange til alle aldersgrupper i kirken.
Sangene er både nemme at synge og frisk inspiration til kirkens lovsangsband. Melodierne spænder helt fra heftige rock, latin og r’n’b inspirerede rytmer til stille og intense ballader. Teksterne er enkle og klare og velegnede til både fest og tilbedelse.
Cd’en ”Overalt hvor jeg går” er indsunget af lovsangsgruppen fra Københavns Frikirke på Frederiksberg. Præst Jørgen Mortensen er begejstret for gruppen:
– De bærer en stor del af vores gudstjeneste. Vi kan selvfølgelig li´ den musikalske del, som er helt i top, men det bedste er, at vi mærker Guds nærvær, når lovsangsgruppen kommer på.
Og sangene er virkelig for alle aldersgrupper i kirken:
– Både unge og gamle er med på sangene. Skulle der være en gudstjeneste, hvor der ikke er lovsang, er de ældre de første til at beklage det, fortæller Jørgen Mortensen.
Der er ”rock i synagogen”, når lovsangsgruppen ruller sig ud. Sangerne ledes af Kathrina Brunnstrøm, som har været lovsangsleder i en kirke med 5000 medlemmer i USA.
”Overalt hvor jeg går” er produceret af Markus Lindell og Tobias Folting, der begge er erfarne musikere. Markus spiller lige nu keyboards for X Faktor-vinder Linda Andrews. Og både Markus og Tobias spillede opvarmning for Kirk Franklin ved hans seneste Danmarksbesøg.
Cd’en er resultatet af, at der på det sidste er blevet skrevet en del nye lovsange i Københavns Frikirke på Frederiksberg, der hører ind under Apostolsk Kirke i Danmark.
En sang er skrevet af børnene i kirken, en anden af Israel Houghton, og resten af sangene er skrevet af multikunstneren Ken Dolva, kendt af det modne publikum fra gruppen Beraka.
Svend Løbner