Tim Hughes Happy Day

Den nye udgivelse “Happy Day – Live Worship /// London” er det første live worship album fra Hughes. Med en blanding af kendte og nye numre leverer den populære lovsanger endnu et skønt album.På en september torsdag i det berømte London venue Shepherds Bush Empire var 2000 lovsangere samlet. Tim Hughes har på scenen følge af velrenommerede musikere og sangere som Stu G (Delirious?) på guitar, medlemmer af ‘The 29th Chapter’ og ‘Sacred dance team’.

Sangene er en blanding af velkendte og nye numre. De nye sange tæller dog kun fire, og cd’en er således mere en opsamlings-cd end et nyt album. Men den udmærker sig bestemt ved en fremragende lydkvalitet og selvfølgelig live-stemningen. De nye sange ‘Jesus saves’, Remember’, ‘We won’t stay silent’ and ‘Give us your courage’ er i stil med det, vi kender fra Hughes og afspejler kunstnerens indre: “Der er ikke tid til halvhjertet apatisk lovsang” kan man læse på hans hjemmeside. Og det mærker du i hans musik. Det er helhjertet, oprigtigt og medrivende, om end ikke revolutionerende nyt. Men det er måske heller ikke nødvendigt, for musikken fylder en med glæde. Glæde over at kunne synge lovsange til en levende, nærværende Gud, og over, at der findes kristne kunstere som Tim Hughes, i hvem du kan fornemme en ægte levende tro.

Det skal også fremhæves, at man med i købet får en dvd med den komplette version af lovsangskoncerten. Og som en ekstra bonus et behind-the-scenes interview med Tim Hughes om hans nye sange.
Lisbeth