Job gør Udfordringen yngre

Mød ham i sommerlandet.Siden sin entré har Job Sørensen sænket gennemsnitsalderen på Udfordringen. Han er avisens annoncemand, og er med sine 28 år næstyngst på redaktionen. Kun ”undergået” af ungdomsredaktøren!

Som ny mand på Udfordringen satser Job Sørensen på at sænke både redaktionens og læsernes gennemsnitsalder.

Kursskiftet fra en fortid som blandt andet informationsansvarlig i Bilka til den kristne ugeavis oplever han som en dør, Gud har åbnet.
– Jeg oplever, Gud har en finger med i spillet, smiler Job, der efter et ophold på International Apostolsk Højskole i Kolding gik og ventede på, at noget skulle ske.
På højskolen blev Job en af Udfordringens trofaste læsere. Via en af højskolens ansatte kom han i forbindelse med Udfordringens redaktør, der udfordrede ham til at bruge sine talenter i avisens annonceafdeling.

Vil møde mennesker

Jobs veludviklede talegaver og næsten permanente smil kommer dog ikke kun avisens annoncører til glæde. Gennem hele juli vil han også opsøge læsere på kirkernes sommerstævner.
Selvom Jobs rute gennem livet også har givet ham erfaringer som butiksassistent i konsortierne Fona og TDC, er Job nemlig mest af alt interesseret i mødet med mennesker. En passion, han gennem et par år også har dyrket som handicaphjælper.
Passionen for det udadvendte udmønter sig i sommertiden ved en rask turné til sommercamps og stævner bevæbnet med gadges og gratis aviser til en ny generation af læsere.
– Som ung læser er jeg slet ikke i tvivl om Udfordringens potentiale. Jeg tror især avisen bidrager til mission, og at den har en masse at sige til et yngre publikum, siger det utraditionelle ”avisbud”.

Har ikke levet på en lyserød sky

I juli vil Job besøger kristne sommerstævner bevæbnet med blandt andet balloner, bøger, gadges og gratis aviser.

Motivationen bag den aktive ferieform beskriver Job selv som ”taknemlighed”.
Gennem hele sit liv har han oplevet Gud som en stærk faktor. Et forløb, hvor Gud sætter kursen er derfor også fortsat hans væsentligste mål med livet.
– På højskolen fulgte jeg det første år rådgivningslinien og det andet år musiklinien.
Job fortæller, at han egentlig ikke er specielt musikalsk, men har en personlig lovsang, der trænger sig på. Ligesom han under processen med rådgivning fik ryddet grundigt op i sit liv.
– Jeg har ikke levet livet på en lyserød sky. Men Gud har på mange måder løftet min og min families liv. Det er jeg taknemlighed for, siger den udfarende annoncemand, der på højskolen mødte sin kæreste. Hun er fra Flensborg. Job pendler derfor flittigt mellem Danmark og Tyskland.
En togtur med indbygget mulighed for at møde mange nye mennesker.