65 unge på KFS’ sommerlejr for studerende

Kristeligt Forbund for Studerendes studenter-konference i Vejle var en stor succes for både deltagere og arrangører.Der blev tid til så forskellige ting som kartoffeltryk, fodbold og bibelundervisning, da Kristeligt Forbund for Studerende i uge 28 i sommerferien inviterede alle studerende på lejr i Vejle.

Der var god stemning og masser af tid til at slappe af i KFS-lejrens cafe-telt.

– Vi har haft en rigtig fin studenterkonference. Nogle gode bibeltimer og aftenmøder med fokus på Fadervor og på tro. Og nogle hyggelige eftermiddage med sport og skæg, og aftener med gang i cafételtet og lejrbål på plænen, fortæller lejrchef og studentersekretær i KFS, Martin Krak.

Fadervor

Årets Studenterkonference foregik ligesom de foregående år på Grejsdalens Efterskole, der giver rige muligheder for blandt andet sportsaktiviteter og naturoplevelser.
Derudover bød ugen på masser af inspirerende undervisning, blandt andre leveret af engelske Gerald Bray, professor i teologi.
Hans undervisning tog udgangspunkt i bønnen ”Fader vor”. Hvorfor han gerne ville undervise om dette, svarede han således på:
– Jeg skulle engang tale et sted, hvor de ville have bibelsk, teologisk og praktisk undervisning. Jeg valgte Fadervor.

Udover Bray underviste også rektor på Dansk Bibel Institut, Børge Haahr Andersen, og lærer Conni Kappelgaard på konferencen.
Alt i alt var deltagerne enige om stor kvalitet i undervisningen.

God solid undervisning

Johanne Høllsberg Hansen og Anne Hoffmann Jeppesen nød begge sommerlejren i fulde drag.

Johanne Høllsberg Hansen, stud.ling.merc fra Århus, var med på Studenterkonference for første gang:


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det er veltilrettelagt og et fristed fra eksamensræset, sagde en afslappet Johanne, der desuden fremhævede bibeltimerne som rigtig gode.

– I bibeltimen hørte vi, at Jesus nedbrød de barrierer, der var omkring Gud med sit Fadervor. Gud blev på den måde mere tilgængelig, fortalte hun.

Anne Hoffmann Jeppesen, der læser ernæring og sundhed, var med for tredje gang, fordi ”det ganske enkelt er den bedste måde at bruge en uge af sin sommerferie på.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Der er god og solid – ”KFS-sk” – undervisning, påpegede hun.
Helle Bastrup