10 år med Jesus på nettet

Det er 10 år siden, Indre Mission ansatte den første netmissionær. I dag er der tre.Kan Jesus gå på vandet, kan han også surfe på nettet. Sådan gengiver Asbjørn Asmussen ræsonnementet bag Indre Missions ansættelse af sin første netmissionær i september 1999.

Mediekonsulent Asbjørn Asmussen glæder sig over frugten af 10 års netmission.

Efter 10 år har netmission tre ansatte, og hjemmesiderne JesusNet.dk, AdamogEva.dk og FilmogTro.dk har hver måned 45.000 besøg.
Asbjørn Asmussen, der er mediekonsulent, forklarer, at netmission handler om at gøre kristen forkyndelse og kristne værdier let tilgængelige på internettet.
Mens det i traditionel mission ofte er missionærerne, der kommer ud til folk, er det omvendt på internettet.
– Her kommer folk til missionærerne, og er budskabet ikke relevant og forståeligt, kommer der ikke nogen, påpeger mediekonsulenten, der vurderer, at Indre Mission med sin satsning har ramt rigtigt.

Netmission.dk genåbner

Mens under halvdelen af befolkningen havde adgang til internettet i 1999, benytter otte ud af 10 nu dagligt en hurtig bredbåndsforbindelse.
Det mærker man i netmissionen, hvor 200.000 personer det seneste år har besøgt netmissionens hjemmesider.
I forbindelse med jubilæet genåbner Netmission.dk som blog og ressourceside for netmission. Her vil redaktører og medarbejderne på netmissionens hjemmesider blogge om aktuelle tanker og tiltag om tro og mission.