Frikirke med fokus på misbrug

Med den tyske teolog Axel Ohrndorf som taler afholder Græsted Frikirke misbrugskonference.Den 26. september arrangerer Foreningen Friheden i Græsted en konference om misbrug og misbrugsproblemer.Underviser på konferencen er Axel Ohrndorf fra Falkenberg i Tyskland. Han er teolog og socialterapeut og leder af ”Hoffnung Für Dich” (”Håb for dig”), en organisation, der hjælper misbrugere og andre, der har brug for støtte.
Konferencen henvender sig til alle, som professionelt eller frivilligt arbejder med behandling og støtte af personer med alkohol- og stofmisbrug. Har man misbrugere i sin familie eller omgangskreds, er man også meget velkommen.
Foreningen Friheden, der har rødder i Græsted Frikirke, oplyser, at det er konferencens mål at styrke og udvikle deltagerens kompetencer i arbejdet med misbrugere og desuden at give mulighed for at skabe et uformelt netværk mellem konferencens deltagere på tværs af baggrund og organisation.

Kristne tilbud

Alkohol- og narkomisbrug er stadig et stort problem i det danske samfund, og mange mennesker har brug for støtte til at komme ud af deres misbrug.
Blandt de forskellige behandlingstilbud i såvel offentligt som privat regi, der findes i Danmark, bygger en del på en kristen overbevisning. Det er også denne indgangsvinkel, der gælder for Foreningen Friheden, der er stiftet ud fra et værested under Græsted Frikirke.
Yderligere info. på www.graestedfrikirke.dk