Det kan være yndigt at følges …

”I medgang og modgang” hedder det i vielsesritualet. ”I medvind og modvind” er titlen på en fin lille bog med ”gode ord om ægteskabet”, redigeret af Ditte Olsen.Det er en citatbog, der har samlet nye digte, bønner og gode råd til ægtepar, også fra småbørn, og flere af dem er rigtigt morsomme.
Jeg er selv lykkelig gift, og vi nærmer os guldbrylluppet, og jeg har nydt at læse denne lille bog med de mange kloge ord til ”to, der elsker hinanden”. Der er masser af godt stof til talen til brudeparret.
Bogen er flot illustreret med dejlige, varme farvefotografier. En oplagt gavebog til brudeparret, men også som en opmærksomhed til to, der holder bryllupsdag.

Hæfte til brudeparret

Aros Forlag har udgivet et lille hæfte til dem, der skal giftes i kirken. Hæftet er tænkt som et oplæg forud for vielsen – et snakke-sammen-hæfte for det kommende brudepar. Hæftet har flere forskellige temaer som velsignelse, ritual, forelskelse og ægteskab, lykke, sex, tilgivelse m.fl. Hvert tema behandles super kort, og teksten er forsynet med direkte spørgsmål.
Bagest i hæftet er der en oversigt med salmeforslag til vielsen.
Hæftet er tyndt, såvel i omfang som i indhold. Jeg har svært ved at se, at et kommende brudepar har ret meget at hente i dette hæfte.
Bjarne Nederby Jessen

Ditte Olsen (red.):
I medvind og modvind – gode ord om ægteskabet
54 sider
79,95 kr. Logos Media

Ulla Morre Bidstrup,
Ulla Bjerregaard Salciath og Peter Nejsum:
Gud, vi skal giftes
24 sider
49 kr.
Aros