Fælles kristen bøn for Norden og Europa

SVERIGE – Den 9.-10. oktober mødes kristne fra de nordiske lande til forbøn for Norden og Europa i Stockholm.Fredag morgen går man på bønnevandring i Stockholm, bl.a. til Riksdagen. Derefter er der samling i St. Clara kirken, hvor bl.a. biskop Arborelius medvirker.
Om aftenen er der en speciel bønnesamling for Israel i St. Eugenia kirken med bl.a. Tomas Sandell.
Lørdag morgen mødes alle i St. Clara kirken, hvor der er finsk lovsang og bøn for Sverige ved Carl-Erik Sahlberg (omtalt i Udfordringens sommernummer).
Om eftermiddagen er der bøn for Norden med representanter fra Norge, Danmark, Island, Finland, Færøerne og Sverige. Fra Danmark deltager bl.a. Rakel Kristiansen fra Bedehus Danmark og Bøn for Danmark. Om aftenen er der bøn for Europa med bl.a. EU-parlamentarikere.
Søndag er der international messe i St. Clara kirken, hvor Riksdagens kristne gruppe også medvirker.
Henri.