Findes dit ’ansigt’ i Livets Bog?

Joanna Brown er en ung kristen fra London, som har fået en ide til at kombinere Gud med facebook.– Jeg sad en dag i toget på vej hjem, og jeg hørte en fremmed spørge sin ven: ”Hey, er du på facebook?” I det samme sagde Gud i min ånd: ”Er hendes ansigt i Livets Bog?” Jeg tænkte ved mig selv: ”Wow Gud, det er så sandt”.
Derfra fik jeg fat i kuglepen og papir, og Gud inspirerede mig til at skrive dette digt, fortæller Joanna.
Idéen har ført mere med sig. Joanna Brown på 22 år har nemlig også produceret t-shirts med påskriften:
Is your FACE in the BOOK of Life? (på dansk: er dit NAVN i Livets BOG?).
Og Joanna Brown har planer om at tage skridtet videre og producere trøjer, jakker og badges med indskriften.
Joanna håber, at det vil få mennesker til at tænke.
– Bibelen taler om det at have sit navn i Livets bog i Johannes Åbenbaring 3,5. Og udtrykket Is your FACE in the BOOK of life? er et ordspil med ordet Facebook. Du vil finde ud af, om dit navn er i bogen på dommedag, slutter Joanna.
Joanna Brown, også kaldt Dzyna-B, er lidt af et multitalent. På hendes hjemmeside, http://joanna-art.originationinsite.com, beskriver hun sig selv som kunstner, grafisk designer, sanger, digter, fotograf, rapper og mode designer.
På hjemmesiden kan man høre sange, som hun har lagt online, samt se hendes kunst og fotografier.
T-shirtsene bestilles online på Joanna Browns Myspace side (under navnet DIVINE DZYN – Dzyna-B) for den nette sum af 10 £.

Joanna Browns Facebook-digt (på dansk):