KD’s formand genopstiller

Landsformand for Kristendemokraterne, Bjarne Hartung Kirkegaard, Allinge, genopstiller til landsformandsposten ved sit partis landsmøde i Middelfart den 24. oktober i år.– Jeg har sagt ja til at genopstille, fordi jeg brænder for at få kristendemokratisk politik til at slå igennem, og fordi jeg står midt i arbejdet med at genrejse partiet. Vi trænger til et etisk gennembrud i Danmark. En tillidsreform er helt nødvendig – og der skal være plads til religion og dermed kristendom i det offentlige rum, siger Bjarne Hartung Kirkegaard.
Det er Vestjyllands Storkreds og Bornholms Storkreds, som i praksis har opfordret KD’s landsformand til at tage en tørn mere i det kommende år.
Bjarne Hartung Kirkegaard blev valgt som landsformand ved Kristendemokraternes landsmøde den 25. oktober 2008. Sideløbende har han varetaget sit arbejde i kommunalbestyrelsen for sit parti i Bornholms Regionskommune, hvor han også genopstiller.
Landsformanden samler, ligesom andre aktive i partiet, vælgererklæringer for at få Kristendemokraterne opstillingsberettiget til næste folketingsvalg.
– Vi er stadig ikke i mål med indsamlingen af vælgererklæringer, men nu er det inden for rækkevidde, vurderer Bjarne Hartung Kirkegaard.
levi