Vandre med Jesus

Giv din tid til Gud. Du kan ikke have et inderligt og nært forhold til nogen, hvis du ikke tilbringer tid sammen med vedkommende.Walt Kallestad og Mike Breen
Præster og forfattere, Arizona, USA

Hvis du kun giver Gud nogle få minutter om dagen og måske et par timer om søndagen, hvor nært vil du da komme til at kende ham?
Måske er du blevet så vant til at tænke på Gud som et religiøst begreb, at du begrænser den tid, du tilbringer sammen med ham til ”religiøse stunder”.
Hvad ville der ske, hvis du begyndte at dele dine ”almindelige” stunder med ham? Hvis du begyndte at samtale med Gud i løbet af dagen, bare småsnakke med ham som du ville gøre det med din ægtefælle eller en nær ven – kan du forestille dig, hvad det ville gøre ved dit forhold til Gud?
Måske kunne du begynde med at gøre din personlige andagt til en tid, hvor du bare er stille, hvor du og Gud bare sidder sammen…

Det at gå er en fantastisk ting. Små børn begynder med at sidde sammen med deres forældre og se dem gå rundt. Så får de den idé, at de vil prøve denne nye måde at komme derhen, hvor de gerne vil. Deres første forsøg går ikke så godt. De falder tit og får måske nogle rifter og skrammer. Men de giver ikke op, vel?
Med lidt øvelse er de snart i stand til at gå overalt. De får fat i rytmen, og når de er inde i rytmen, finder de ud af, at de ikke længere behøver at tænke over teknikken i at gå. De gør det bare.
Det samme sker, når vi øver os i at gå sammen med Jesus.

Fra Walt Kallestad og Mike Breens bog ”Livsmønstre – om efterfølgelse og passion i livet”. Figtive Works Ltd.