Debat

Something is NOT rotten!

Jeg er enig i at ”something is rotten in Denmark” mht. tidens moralske rutchetur – men ikke alt er råddent.
Vort barnebarn på 3½ år kom en dag hjem fra sin kristne børnehaveskole og dansede begejstret rundt på gulvet syngende: ”Jeg takker dig Gud, jeg er vidunderligt skabt…” og i stedet for at sige ”amen” ved bordbønnen (som var et bordvers), klappede hendes små hænder begejstret.
I Kristeligt Dagblad for nylig fortæller i et interview den tidligere håndboldstjerne, Anette Hoffmann, om sin tro. Hver gang Dannebrog efter sejren i VM-turneringen blev hejst, så hun i det hvide kors i flaget evangeliet om ham, der døde for vore synder. Hun udstrålede uden at prædike en glad og smittende hverdagskristendom.
På mine rejser møder jeg lignende levende fisk, der svømmer sig fri af tidsåndens malstrøm. Og hver gang tænker jeg: Måske er der endnu håb!
Som skrevet står: ”Lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det!” (Joh. 1:5).
Jørn Nielsen,
H.C. Lumbyes Vej 159A
Næstved