Isabella på vej

Valgt ind i storkredsbestyrelse.Isabella Arendt Laursen, som vi fortalte om i uge 36, er netop blevet valgt ind i storkredsbestyrelsen for Kristendemokraterne i Sydjylland.Og det er vel at mærke ikke ungdomsafdelingen, men i de voksnes rækker, man gerne vil have den 16-årige gymnasieelev med i ledelsen.
Isabella har tidligere været medlem af Socialdemokratiet og var aktiv i to år i lokalbestyrelsen i Fredericia, før hun besluttede at skifte til KD på grund af hendes holdninger til bl.a. abort og religionsfrihed.
Isabella er også meget optaget af miljø-politik.
Storkredsformanden har nu også bedt Isabella om at gå i spidsen med at oprette en ny ungdomsafdeling i partiet.
KD mistede sin ungdomsafdeling i forbindelse med formandsskiftet for et år siden, hvor ledelsen i KDU brød forbindelsen til moderpartiet og skiftede navn til Cura.
Men nu skal Isabella forsøge at opbygge noget nyt.
Henri.