Tættere på Jesus hver eneste dag

”Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt; for skilt fra mig kan I slet intet gøre.” (Johs. 15,5)Kenneth Copeland
Amerikansk forkynder og forfatter.

At blive i Jesus er ikke noget, der sker automatisk for troende mennesker. Det er en livsstil, der forudsætter både disciplin og indsats.
Vi må give ham vor hengivenhed, vor udelte opmærksomhed og førstepladsen i vort liv. Hvis vi ønsker at vokse åndeligt, vandre i kraft og i fællesskab med Herren, må vi også bruge den nødvendige tid på at lære ham at kende.
Det er ikke noget, vi kan gøre for en periode og så betragte det som gennemført. Vi må fortsætte hver dag. For i samme øjeblik vi ophører med at søge tættere på Jesus, vil vi altid glide væk.

Ser du, I den fysiske verden er du omgivet af ugudelighed, og du bor i et legeme, der helt naturlig tilpasser sig. Medmindre du bevidst praktiserer daglig bøn og tid med Guds ord, vil både din krop og dit sind ufravigeligt give efter for presset omkring dig og følge verdens vej.
Træf derfor lige nu en beslutning om at give dig selv til Gud. Ret din opmærksomhed mod Gud.
Omgiv dig med Guds ord. Lyt til optagelser med forkyndelse og undervisning, mens du klæder dig på, kører på arbejde, laver mad, vedligeholder din bil, gør rent og går i seng. Lyt til Guds ord når som helst og hvor som helst.

Bliv i ham i dag!

Fra Kenneth Copeland Ministries. www. kcm.org.