IM-general drømmer om større rummelighed

– Jeg har en drøm for os alle i Indre Mission: Vi skal blive bedre til at inkludere de svageste som værdifulde og ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Det siger Indre Missions nye generalsekretær, Thomas Bjerg Mikkelsen, i en leder i Indre Missions Tidende.
Indre Mission har traditionelt lagt vægt på forkyndelse, men hvis de mange ord ikke følges op af liv, mister de deres betydning, siger han og opfordrer:
– Spørg både dig selv og de andre i fællesskabet, hvad der skal til, for at fx flygtninge, sindslidende og misbrugere kan få en mere naturlig og ligeværdig plads i kirken og missionshuset!
Opfordringen kommer som opfølgning på bogen Fællesskab for alle? – en modig bog fra Forlagsgruppen Lohse, hvor kirkeløse og kirketrætte fortæller om deres negative oplevelser i det kristne fællesskab. Læs en opsummering af bogen på Udfordringen.dk.