Kirke spreder giverglæde i Rødovre

Højnæskirken laver julepakkeleg og når ud til 400 husstande.I Højnæskirken i Rødovre er man kreativ i forsøget på at nå befolkningen med evangeliet i den stressede julemåned.

Der er travlt med pakning af julegaver i Højnæskirken.

– Første søndag i advent begyndte vi at dele 100 pakker ud til folk, vi kender i Rødovre, fortæller kirkens hjælpepræst, Kristian Knudsen.
– I pakken er der en gave til modtageren og en pakke, som de skal give videre til en anden i Rødovre inden for de næste to dage. Der er så igen en gave til modtageren og en pakke, som de skal give videre. På den måde er der fire pakker inde i hinanden.
Gaverne er sponsoreret af kirkens medlemmer, som på den måde sender en ekstra julehilsen til 400 husstande i Rødovre.
For 2 år siden delte kirken 1000 julestjerner, blomster og en julehilsen ud til husstande i området. Sidste år sponsorerede forskellige butikker og folk fra menigheden, så man kunne dele 180 ”julekurve” ud med madvarer.
I år har de så lavet en spændende pakkeleg.
– Vi vil gerne være med til, at mange oplever glæden ved at give – også til nogle, man måske ikke normalt er på gaver med. Det kan være naboen i opgangen, man kun lige er på et ”god morgen” med eller forældre i børnenes institutioner, siger Kristian Knudsen.
Sammen med hver pakke er der en julehilsen fra kirken, hvor man nævner, at alle kirkerne i Rødovre holder særlige julegudstjenester. Derudover er der et unikt nummer, og med det kan man gå ind på kirkens hjemmeside og deltage i en konkurrence om en julekurv. Det er også muligt at bestille et Nyt Testamente, som man vil få tilsendt.
Højnæskirken er en evangelisk frikirke under Kristent Fællesskab. Kirken består af ca. 150 voksne og 60 børn.