Nye andagtsbøger

KLIK HER for at finde mange flere andagtsbøger for både børn, unge og voksne.

Et nyt år begynder, en ny andagtsbog kan tages i brug. I efterårsmånederne er der kommet flere nye af slagsen – her omtales fire af dem.Fra Indre Missions forlag er det en af de rimeligt traditionelle: Slip glæden løs af Gert Grube. Der er et andagtsstykke til hver dag i året, også i skudår, og de består af bibelvers og en tekst – kort eller lang -, som i de fleste tilfælde afsluttes med vers fra Salmebogen eller Hjemlandstoner eller med en bøn. Andagtsbogen er gennemillustreret med fotos af forfatterens egne skulpturer. En flot andagtsbog.

Det er en noget anden type andagtsbog, Luthersk Missions forlag har udgivet. Asbjørn Kvalbeins bog Ikke alene har undertitlen 365 overkommelige andagter, og det bemærkes: Kortere kan andagtsstykker vist ikke blive! Lidt reflekteren over et eller andet, forfatteren har set, hørt, læst eller oplevet, og som lægger op til et afsluttende bibelvers – og det er det hele, én side i lille bogformat!

KFUM og KFUK’s forlag har sendt en ”opfølger” til Torgny Wiréns andagtsbog-”succes” Under overfladen på markedet: Bag det ydre af samme forfatter. Bogen er ligesom den første båret af Wiréns fortællinger, som der er 52 af, en til hver uge. Til hver af disse er der seks tilknyttede tekster, som evt. kan bruges de øvrige af ugens syv dage, og som består af: tekst fra Gammel Testamente (eller Apokryferne), tekst fra Ny Testamente, spørgsmål til overvejelse, salme, bøn og citater.

Carsten Hjorth Pedersen har tidligere på LMs forlag fået udgivet tre andagtsbøger for juniorer: Kast!, Grib! og Skyd! Nu er så kommet en fjerde: Scor!, som tager afsæt i Katekismus Updated. Det er 75 stykker med konkret og lettilgængelig ”udlægning” af det helt centrale i den kristne tro.

NJV

Gert Grube: Slip glæden løs
– 366 andagter • 456 sider
299,95 kr. • Lohse

Asbjørn Kvalbein: Ikke alene
– 365 overkommelge andagter
372 sider • 329,95 kr.
LogosMedia


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Torgny Wirén: Bag det ydre
– En andagtsbog for unge og andre voksne
344 sider • 249 kr.
Unitas

Carsten Hjorth
Pedersen: Scor!
– 75 andagter ud fra Katekismus Updated
160 sider • 179,95 kr.
Logos Media