Præst fik kræft og sadlede om

Nu er Jette Dahl åndelig vejleder og aktuel med ny bog. ”Maria-vejen” er en kalenderbog for voksne med en meditation til hver dag i adventstiden.Jette Dahl er cand.theol. og var i en årrække præst i folkekirken. I 1998 fik hun konstateret en alvorlig form for lymfekræft, som hun i dag er helbredt for, men sygdomsforløbet satte spor. Det førte hende ind i et mere inderligt og nært forhold til Gud.
I 2004 sagde hun sit job som præst i folkekirken op for at få tid og ro til fordybelse i det, hun brænder for: omsorg for det indre menneske i lyset af den kristne tro. Det er med denne baggrund og ud fra egne erfaringer, at hun har skrevet ”Maria-vejen”.
I ”Maria-vejen” tager Jette Dahl Jesu mor, Maria, ved hånden og vandrer med hende ad vejen til Betlehem. Bogen består af 24 ”låger”, én til hver dag fra 1. december til juleaften.
/sl