Bløde toner til fordybelse

’From Eternity’ er instrumentalmusik inspireret af passager i Bibelen. Musikken har det formål at bringe dig ind i Guds nærvær og er ideel til brug under personlig tid med Gud, til afslapning og som baggrundsmusik ved andre hyggelige sammenkomster.Kairos er et instrumentalmusik-band, der består af Torben Bruhn: saxofon, Rebecca Bruhn: piano og Frank Anker: bas. ’From Eternity’ præsenterer fire sammenhængende stykker musik.
Musikken består overvejende af spontane inspirationer, baseret på meditationer over vers fra Bibelen. Hvis man ønsker at få mest mulig ud af musikken, bør man tage sig tid til at læse teksterne i hæftet. Kendskabet til tankerne bag hver enkelt nummer kan bruges som en opfordring til at meditere over disse bibelske sandheder:
’Forever faithful’ er første nummer og er inspireret af 5. Mos. 31:6 / Salm. 89:34-35 / Heb. 13:5. Det er tanker og løfter om Guds trofasthed. Igen og igen bekræfter Gud i sit ord, at han ikke svigter – i modsætning til os mennesker.
Så følger ’From eternity’ med henvisning til Joh. 1:3 / 1. Kor. 8:6 / Kol. 1:16-17. Gud er den, fra hvem alt liv udspringer, og han har tænkt på dig fra før skabelsen af alle ting. Alt er skabt ved ham og til ham, og det hele kommer fra evigheden.
’So undeserved’ er baseret på ordene fra Rom. 10:9 / 3.24 / Ef. 2:8. Vi er frelst af nåde, så ufortjent, ved troen på, at Jesus gav sit blod og betalte for vores synd ved at ofre sig på korset.
Albummet slutter med ’Unseparable’. Rom 8:35-39. Med tro og tanke på de tre foregående temaer er der ikke plads til tvivl på Guds uendelige kærlighed, og intet kan skille os fra den.
Smukt stille album med et dejlig budskab til inspiration og opbyggelse.
Lisbeth