Gospel-stjerne gæster Tivoli

Alvin Slaugther sang på evangelisten Benny Hinns kampagner. Nu gæster han Danmark.Den karismatiske gospelsanger Alvin Slaughter bringer glæden ind i Tivolis Koncertsal, når han for første gang kommer til Danmark d. 2. april 2010.– Der er en overhængende fare for at blive glad indeni, lover Divine Promotions, der står bag arrangementet.
Alvin Slaughter er kendt verden over for sine otte soloalbums, der alle handler intenst om Gud og glæde og er solgt i mere end 100 lande. Han har været nomineret til gospelpriserne Stellar og Dove Awards flere gange og har vundet tre Grammyer som solosanger med Brooklyn Tabernacle Choir. Siden starten af 1990’erne, hvor han turnerede med den amerikanske helbredelsesprædikant Benny Hinn, har han udviklet sin helt egen, unikke stil med en blanding af gospel og moderne kristen musik.
Alvin Slaughter har optrådt både på tv, i Carnegie Hall, Madison Square Garden og Brooklyn Academy of Music. Det er første gang, han besøger Danmark.
I Tivolis Koncertsal medvirker også Julie Andrews, der vandt X Factor 2009, gospel- og soulsangerinden Marie Carmen Koppel samt solist, dirigent, komponist og gospelleder Julie Lindell.
– Det 50 mand store danske kor True Gospel Singers vil sørge for, at der kommer gospel og glæde helt ud i alle kroge af Koncertsalen, lover Carina Møller fra Divine Promotions.
/sl