Er dit håb til Gud svagt og døende?

“Et retfærdigt folk… hvis vilje er fast … som bevarer freden, for de stoler på dig.” (Es. 26,2-3)Oswald Chambers
Engelsk forfatter og bibelskolelærer (1874-1917)

Er din fantasi forankret i Gud, eller er den underernæret? Underernæring af fantasien er en af de hyppigste årsager til udbrændthed og underminering blandt Guds tjenere. Hvis du aldrig har brugt din fantasi til at stille dig selv over for Gud, så begynd at gøre det nu. Det er frugtesløst at vente på, at Gud skal komme; du må vende din fantasi bort fra afgudernes ansigt og se op til Gud og blive reddet.
Fantasien er den største gave, Gud har givet os, og den burde være viet helt og holdent til ham. Hvis du har taget enhver tanke til fange ind under lydighed mod Kristus, vil din fantasi være en af de største aktiver for troen, når prøvelserne kommer, fordi din tro og Guds Ånd så arbejder sammen.
Lær at forbinde tanker, der er Gud værdige, med alt, hvad der sker i naturen – solopgang og solnedgang, solen og stjernerne, de skiftende årstider, og din fantasi vil aldrig styres af dine impulsive lyster, men vil altid stå til tjeneste for Gud.
“Vi har syndet ligesom vores forfædre … og vi har glemt…” Skriv ned, hvad Gud siger til dig, så du ikke glemmer det. “Gud siger ikke noget til mig lige nu” – ja, men det burde han gøre. Husk på, hvem du tilhører, og hvem du tjener.

Lad dine minder udfordre dig, for så vil din hengivenhed til Gud vokse tidobbelt; din fantasi vil ikke længere lide af underernæring, men vil være hurtig og begejstret, og dit håb vil blive ubeskriveligt lyst.

Fra bogen ”Alt for Ham”
af Oswald Chambers.
Forlaget Scandinavia.