GOD TV vil samle seerne om mission

For første gang sender God TV særlige regionale programmer i deres temauge om Mission.

Simon Jacobsen er vært.

Der sendes direkte fra Angel House i England. I Danmark og de øvrige skandinaviske lande kan man på God TV Europe se de direkte udsendelser fra 9. til 12. marts kl. 20:00.
God TV ønsker at samle tv- seere fra hele verden, og man kan således høre netværkets grundlæggere, Rory og Wendy Alec fra Washington D.C., tale og bede for seerne. Samtidig vil de bringe en opfordring om at støtte God TV i Skandinavien og andre steder i verden. En måde hvorpå man kan blive en ‘medie-missionær’.
Den skandinaviske direktør for God TV, Simon Jacobsen, vil sammen med Johnny Woodrow og Bo Sander være værter for de direkte udsendelser til Skandinavien. De vil også sætte fokus på nyheder, der vedrører God TV i Skandinavien og fortælle beretninger fra seere, hvis liv er blevet berørt gennem udsendelser fra God TV.
LT