Ny kirke i Århus åbner med stil

– Nikolaj Wammen, Sigurd Barrett, gospelkoncert, foredrag og Stand Up er alle elementer i den nyetablerede frikirke Citykirken Århus’ åbningsuge, som starter med indvielse søndag den 7. marts.

Sigurd, Rune Herholdt og Bebiane Bøje m.fl. underholder.

Citykirken som er en fusion af Pinsekirken i Århus, Apostolsk Kirke i Århus og Frikirken ved Runddelen har gennemrenoveret den tidligere pinsekirkebygning på Viborgvej 173 og er nu klar til at slå dørene op for byen.
– Vi har inviteret Nikolaj Wammen til at klippe snoren, men faktisk vil vi ikke lade det være snoren ind til kirken, men snoren UD til byen, siger Bergur Skovgaard, en af kirkens præster. Vi vil meget gerne være en ny, relevant kirke for hele Århus, ikke bare for dem som allerede hører til her.

Niels Chr. Hvidt taler om tro og sygdom.

Citykirken har anlagt et åbningsprogram som gerne skulle afspejle en kirke, der henvender sig til alle aldersgrupper og interesser:
Søndag den 7. marts er der indvielse og reception hvor borgmesteren altså deltager.
Tirsdag den 9. marts er der foredrag med den kendte teolog Niels Kristian Hvidt over emnet: Kan bjerge flytte troen?
Torsdag den 11. marts er det så mere de unges tur med Stand Up show af Søren Lynge fra ungdomsproblemer.dk.
Fredag den 12 marts er det så børnefamiliernes tur med Sigurd Barretts børneshow.
Ugen rundes af med gospelworkshop lørdag den 13. marts med Lene Nørrelykke, Rune Herholdt og Bebiane Bøje. Lørdagen afsluttes med en bragende gospelkoncert, hvor Citykirkens nye lyd- og multimedieanlæg kan få afprøves sin styrke.

Søren Lynge (tv) laver stand-up

Citykirkens lokaler er siden november blevet totalt renoveret, næsten udelukkende af frivillige kræfter, og fremstår nu som en topmoderne kirkesal, der fremover kan danne ramme om bl.a. kirkens rige musikliv.
– Vi håber at århusianerne vil tage os til sig, også som deres kirke og vil prøve hvordan kirke anno 2010 også kan være, slutter Bergur Skovgaard.
Henri.