Første udenlandske missionsevent i Vietnam siden 1975

Den verdensrejsende evangelist Luis Palau skal lede det første udenlandske missionsstævne i Vietnam siden 1975, hvor hele nationen faldt i kommunisternes hænder.Invitationen kommer fra 500 vietnamesiske kirkeledere på tværs af landet, der har fortalt, at der i øjeblikket foregår store forandringer i Vietnam.

Stævnet er planlagt til september og mangler stadig myndighedernes tilladelse. Ifølge Christianity Today er det først for nyligt, at den vietnamesiske regering er begyndt at tillade kristne arrangementer.

I december mødte 50.000 mennesker op til et kristent møde uden for byen Ho Chi Minh i Vietnam, selvom myndighederne først havde givet tilladelsen 48 timer tidligere. Omkring 8.000 mennesker tog den dag imod Jesus som deres frelser.