Mission på Filippinerne:
Nyt håb til tusinder

Peter og Abby Capili Hansen holdt evangelisationsmøder og lavede humanitært arbejde på Filippinerne. Flere hundrede blev kristne, og mange blev fysisk helbredt.Peter og Abby Capili Hansen delte flere tons ris ud, da de havde evangelisationsmøder på øerne Cebu og Dumaguete i Filippinerne. Flere hundrede blev kristne, og mange blev helbredt.

Flere hundrede valgte at blive kristne, da Peter og Abby Capili Hansen holdt møder og uddelte mad til fattige familier i Filippinerne i december. Peter prædikede også for 1800 elever på en skole.

På øen Cebu pakkede de tusindvis kilo ris, som skulle uddeles til hjemløse og forældreløse børn på gaden. Det skete fra et maduddelingscenter, der også fungerede som en kirke.

– Det var helt fantastisk at møde de hjemløse gadebørn.Selvom de var meget beskidte og lugtede, kunne man se i deres øjne, at de var meget glade for at være i kirken. Et sted hvor de kunne finde tryghed og få mad. Vi gav dem spagetti og ris og saftevand. Der blev ved med at komme børn hele formiddagen for at få mad, fortæller Peter Capili Hansen.

Han har sammen med sin kone Abby grundlagt Angel Relief, som er en kristen humanitær- og missionsorganisation, baseret i Danmark.

Hundredevis sagde
ja til Jesus

Det første evangelisationsmøde blev placeret på en stor udendørs parkeringsplads, bag ved et stort indkøbscenter og marked i byen. Der var opsat en stor scene, og de lokale kirker havde inviteret folk med til møderne. Andre kom tilfældigt forbi og blev en del af mødet.

– Jeg prædikede et radikalt budskab om omvendelse og frelse. Og hundredevis af mennesker sagde, at de ønskede at følge Jesus. Lige efter jeg var færdig med at prædike, begyndte vi at dele ris ud til de mange mennesker. Det tog mange timer at blive færdig, og vi var ikke færdige før kl. 23! Efter mødet fik vi at vide, at en dame, som tilfældigvis havde være på indkøb, kom forbi og var blevet helbredt for alle smerter i ryggen!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Dagen efter delte de mad ud til fattige børn og deres familier på et lossepladsområde, hvor der boede mange familier. 250 børn var med til et børnemøde, de holdt.

5000 til næste møde

Over 5000 kom til evangelisationsmødet om aftenen. Peter prædikede det samme budskab.
– Hundredevis af mennesker valgte at give deres liv til Jesus. Mange oplevede også fysisk helbredelse i deres kroppe. Bagefter delte vi igen ris ud, og det var rørende at se disse mennesker med tårer i deres øjne, da de fik deres portion af ris.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mange af disse mennesker har ingenting, og når de oplever at få omsorg og hjælp, bliver de utrolig glade og opløftede, skriver Peter i en rapport om missionsturen.

Møderne fortsatte de næste dage, og mange blev berørt af Guds kraft, oplyser Peter, som også holdt et møde på en folkeskole i Lapu Lapu City med 1800 børn, der alle fik mad bagefter.

– Vi havde så mange gode oplevelser på dette sted og håber, at vi kommer dertil snart igen, skriver Peter.

Møde på stranden


Artiklen fortsætter efter annoncen:På øen Dumaguete holdt Peter og Abby et møde ude i det fri på stranden.

500 mennesker kom til mødet, og hundredevis af disse valgte at blive kristne, forklarer Peter. Der var også flere, der blev fysisk helbredt. Der blev uddelt ris til familier og nye sandaler til børnene.

– Vores dage på dette sted vil helt sikkert ikke blive glemt, og vi beder til, at frugten af vores arbejde der vil forsætte, slutter Peter om turen på de to øer i december.