– Så deltag dog!

”Tilslut dig partiet” lyder det i en ny kampagne, som opfordrer kristne til at påvirke partierne indefra som parti-medlemmer.Kristne skal ikke kun stemme til det kommende valg den 6. maj i Storbritannien, men have en langsigtet indflydelse på landets udvikling ved at påvirke partierne indefra, er budskabet i en kampagnen ”Join the party”.
På hjemmesiden www.christiansinpolitics.org.uk kan man se videoklip med lederne fra de tre største partier: Gordon Brown fra Labour, David Cameron fra Conservative og Nick Clegg fra Liberal Democrats, samt Ærkebiskoppen af York, John Sentamu.
– Kristne har en pligt over for Gud, en pligt over for deres land, en pligt over for deres nabo, og at stemme er en af de pligter, siger John Sentamu blandt andet i sit videoklip.
– Jeg vil hellere, at kristne er involverede i et andet parti (end mit eget, red.), end at de slet ikke er involverede, siger et af Labours parlamentsmedlemmer, Alun Michael, til Christian Today.
John