Kristen tv-kanal dækker nu hele Norge

Den kristne kanal ”Visjon Norge” kan ses i hele Norge efter en 3-årig aftale med tv-distributøren RiksTV.– Det har vi bedt og arbejdet for i syv år, siger Visjon Norges chef, Jan Hanvold, til Norge IDAG.
Den kristne 24-timers tv-kanal blev oprettet i 2003 og har siden indgået aftale med den ene distributør efter den anden. Med den nye aftale, som Hanvold betegner som ”mediehistorie”, når Visjon Norge en halv million flere husstande, og dermed hele Norge. Derfor skal store ændringer også foretages:
– Vi må øge vores budget med 20 mio., og vi skal bl.a. øge kvaliteten, ændre til 16:9-format og efterhånden til HD. Vi digitaliserer hele vores arkivsystem og køber en ny tv-bus fra TV2. Vi må opgradere alt for at tilpasse os den nye mediehverdag, siger Hanvold.
John