Nyd Freden i Hans Nærvær

Undertitlen på denne smukke andagtsbog er: Nyd Freden i Hans Nærvær. 365 velformulerede og gode stykker med daglige henvisninger til Bibelens skrifter i både Gamle og Nye Testamente.Mange andagtsbøger har meget lange tekster, hvilket i nogle tilfælde kan gå ud over den egentlige bibellæsning.
Dette er ikke tilfældet med Sarah Youngs bog, hvilket prøven her på dagens tekst viser:

19. maj

Jeg ønsker, du skal vide, hvor sikker du er i mit nærvær. Dette er et faktum helt uafhængigt af dine følelser. Du er på vej til himlen, intet kan hindre dig i at nå dit mål. Der vil du se mig ansigt til ansigt, og din glæde vil overstige enhver jordisk standard. Selv nu er du aldrig skilt fra mig, selv om du må se mig gennem troens øjne. Jeg vil være med dig til tidens ende og fortsætte i al evighed.
Selv om mit nærvær er et garanteret løfte, så forandrer det nødvendigvis ikke dine følelser. Når du glemmer, at jeg er med dig, så kan du opleve ensomhed eller frygt. Det er gennem bevidstheden om mit nærvær, at fred fordriver negative følelser. Praktiser disciplinen at gå bevidst med mig gennem hver dag.
1. Kor. 13,12. Salme 29,11

Hver dag er skrevet, som om det var Jesus selv, der talte til dig.
Forfatteren har i mange år skrevet med egne ord i sin bønnedagbog, men besluttede så at være mere opmærksom på Guds stemme, lytte til, hvad han sagde til hende. Fremover havde hun altid kuglepen og papir hos sig, så hun kunne skrive ned, hvad Gud lagde hende på hjerte.
Dette fik hende til at skrive og udgive bogen.
Den lille andagtsbog er også usædvanlig fin og indbydende fysisk set og er meget velegnet til gavebrug.
Teksten er lidt skæmmet af fejl, som enten skyldes, at bogen er trykt i Polen, eller på grund af manglende korrekturlæsning.
Men, pyt, bogen er alligevel i høj grad anbefalelsesværdig på grund af udseendet og det værdifulde indhold.

Sarah Young: Jesus Kalder
400 sider • 199 kr. • Scandinavia