En attraktion at komme til andagt

Birgith og Frede Søndergaard fik skabt en attraktiv andagt for de udsendte soldater.Birgith og Frede Søndergaard Hansen fra Hundested kommer hjem fra Afghanistan i midten af august.De har været udsendt af KFUMs Soldatermission til at lede soldaterhjemmet i Camp Bastion i tre måneder.
– Igennem hele sommeren har der været en fast ordning med andagter, at vi synger og beder soldatens bøn og fadervor sammen. Soldatens bøn har jeg oversat til engelsk, og alle engelsktalende får en kopi at bønnen hver aften, så de kan følge med. Det er blevet nærmest en attraktion, at de kommer til andagten nu, vi har været op til 50 personer, skriver Frede.
Birgith er sundhedsplejerske, og Frede er diakon og har arbejdet som forstander/centerleder. De har tidligere været udsendt af DMS til Pakistan, og Frede har været udsendt af FN med opgaver i Afghanistan. De kan derfor begge tale det lokale sprog.
Som efterlønnere er de nu snart færdige med en travl tid i et af verdens brændpunkter.