Et genfødt Newsboys

Newsboys er blevet genfødt efter Michael Tait er blevet ny forsanger i bandet. Nyt energisk album!Musikken er den bedste gang poppet rock. Det er energisk, dynamisk og smittende. Det må være et fedt band at opleve live! Musikken er desuden pakket med mange fede musiske elementer.

Newsboys blev dannet i Australien helt tilbage i 1985. Der har løbende været udskiftning i bandet, og den seneste er altså, at selve Michael Tait, et af medlemmerne fra legendariske DC Talk, er blevet en del af bandet. Og lad mig sige det med det samme: Det er ikke nogen dårlig ide!
Af samme grund får gamle DC Talk fans opfrisket en særdeles vellykket genindspilning af hittet ”Jesus Freak”, med rap fra den kristne rapper KJ52.
Newsboys har også lavet en cover-version af Hillsongs populære ”Mighty To Save”.

Albummet rummer mange fede hits, bl.a. sangen ”Miracles”, som særligt i sin intro må være inspireret af Muse. Der er også enkelte sange med knapt så meget tempo, fx ”Build Us Back” og ”On Your Knees”.
Den kvindelige sanger Chanel Campbell lægger desuden god baggrundsvokal til flere af sangene på albummet, der har en vis ’coolness’ over sig.

Lyrisk er sangene fyldt med gode og relevante budskaber om livet som kristen.
De handler fx om at flygte fra fristelsen og ikke blive snydt af de samme tricks fra den Onde. At alt er muligt med Gud, som relaterer til os og elsker os på en personlig måde, selvom han har skabt hele universet.
Et godt, dynamisk album fra Newsboys.
John