Casting Crowns forsanger adopterer kinesisk pige

Når de ikke synger, er medlemmerne af det populære band ungdomsledere på sommerlejre, på missionstur eller – i Kina for at adoptere en lille to-årig kinesisk pige…Den rock-poppede lovsang, der rummer sandheder og små miniprædikener fra bandet, der nu holder til i Georgia, USA, er allerede blevet udbredt i store dele af verden.

Hele familien Hall er begejstret for deres nye familiemedlem, lille Hope, der forståeligt nok har været meget sky i begyndelsen.

Men Casting Crowns er ikke et typisk rockband. De formår at være sig selv og beholde jordforbindelsen midt i successen. Og når de ikke rejser rundt og holder koncerter, er de meget engagerede i den lokale kirke.
– Folk må blomstre, hvor de er plantet, lyder det klogt fra forsangeren, Mark Hall.
Et koncept, som bandet selv følger. Denne sommer har de nemlig været ungdomsledere på kirkens sommerlejre.
Det lykkedes også at samle hele bandet til en missionstur til Rwanda med den kristne organisation World Vision.
Det blev en følelsesmæssig rutsjebane for bandet, der fik lov til at mærke effekterne af folkemordet i 1994 og den sociale uretfærdighed og fordærvelse, der stadig er i landet.

Øjenåbner i Rwanda

Men der var også følelsesmæssige højdepunkter, da flere fra bandet har sponsorbørn i landet.
– Min 10-årige Regan var med os på turen. Hun sponsorerer et barn og fik lov til at møde sin nye søster, Rose, i Rwanda, hvilket virkelig åbnede en ny verden for hende. Hun har spørgsmål og har snakket om det. Hun ber’ for Rose, fortæller Mark Hall til CCM Magazine.
Ligesom turen var en øjenåbner for datteren og bandet, tror forsangeren også, at andre vil blive forandret, hvis de tager på en lignende tur.
– Det der virkelig vil forandre Amerikas kirke er én stor tur som denne. Hvis vi bare kunne få alle over på den samme side af havet på samme tid…

Nu forstår jeg Gud bedre

Mark og Melanie Hall trøster deres nye datter, Hope, som naturligt nok er lidt rundt på gulvet.

Det har været en travl sommer for Mark Hall og hans familie, som også var i Kina for at adoptere en lille to-årig pige.
Hope hedder hun. Blot to dage gammel var hun blevet efterladt ude foran et hospital.
Da hun aldrig havde set en mand før, holdt hun sig i begyndelsen væk fra Mark Hall.
– Hun ville græde når jeg samlede hende op og holdt sig hele tiden væk fra mig, forklarer han.
– Efter nogle dage med dette sad jeg i hotelværelset og sagde til Gud: ”Okay… Hvad sker der med alt det her? Efter alt jeg har været igennem og har gjort… og alle de ting, som jeg ønsker at give hende, så vender hun sig stadig bort fra mig…”
Og pludselig opdagede jeg, at jeg forstod en lille del af, hvordan Gud må føle det hele tiden. Vi lader ham give og give og give os hele dagen lang, men så ofte vender vi os væk fra ham, siger Mark Hall, som nu er kommet tæt på sin adopterede datter.

Casting Crowns har netop udgivet et nyt live-album; ”Until The Whole World Hears”, som vi i løbet af kort tid anmelder her på Ung Udfordringen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: