Kristne støtter Red Barnet

Kristne organisationer skaffer folk til landsindsamlingen på søndag.Seks kristne organisationer forsøger blandt deres egne at skaffe indsamlere til Red Barnets landsindsamling søndag den 5. september.Det sker som led i projektet ”Giv dig rig”, hvis formål det er at udfordre kristne i Danmark og danskere generelt til at forvalte deres mange ressourcer ansvarligt – med Jesus som den store inspiration.
De seks kristne organisationer er Indre Mission, Luthersk Mission, Kristeligt Forbund for Studerende, Menighedsfakultetet, Dansk Bibel-Institut og Evangelisk Luthersk Mission.

En halv million kroner

– Vi har en målsætning om at samle en halv million kroner ind til Red Barnets arbejde blandt nødstedte børn, fortæller Daniel Toft Jakobsen fra KFS og med i styregruppen for ”Giv dig rig” -projektet.
I KFS er alle studiestedsgrupper blevet opfordret til at deltage i landsindsamlingen.
– Noget af det, jeg godt kan lide ved Giv dig rig-projektet, er, at det både har blik for menneskers behov her og nu og for deres evighedsbehov. Som kristne tror vi jo både på et liv før og efter døden. Derfor skal vi forkynde evangeliet og samtidig arbejde for en bedre og mere retfærdig verden her og nu. Det sidste kan vi bl.a. gøre ved at støtte humanitære organisationer som Red Barnet, mener Daniel Toft Jakobsen.
Red Barnet er valgt, fordi alle kan bakke op om organisationen, uanset religiøst tilhørsforhold.
/sl