For enhver smag

Nogen vil helst have lakrids, andre foretrækker vingummier. Når man køber en pose færdigblandet slik er der noget for enhver smag. WOW Hits 2011 er som sådan en slikpose. Cd’en er den nyeste i WOW Hits-serien, der hvert år samler årets populæreste sange fra kristne hitlister på et dobbelt-album. På WOW Hits 2011 kan du således finde 30 sange fra lige så mange forskellige kunstnere.
Det er først og fremmest positivt at se, hvordan kristen musik har udviklet sig. Velproduceret musik er ikke længere forbeholdt verdslig musik og et fåtal af kristne bands. Det beviser WOW Hits 2011, der byder på indspilninger af høj kvalitet – og med mange stærke tekster.
Ikke alle er dog lovsange. Der er også blevet plads til musik, hvor den kristne tro og tilbedelsen er mere underforstået – skjult, om du vil. For eksempel Switchfoots fede ballade ’Your Love is a Song’ eller den lækre akustiske soulsang ’Lay ’Em Down’ fra bandet Needtobreathe.
De fleste sange er dog mere ’direkte’. For dem, der bedst kan lide sprød rock, vil Skillets ’Hero’ måske vække begejstring, ligesom cd’en også har fået plads til Casting Crowns funkede rockproklamation ’Until the Whole World Hears’.
For dem, der sværger til bløde og inderlige ballader er valgmulighederne endnu flere. Lyt f.eks. til ørehængeren ’The Words I Would Say’ , der fik Sidewalk Prophets med på soundtracket til filmen Fireproof.
Der må dog naturligvis være en musikalsk rød tråd på en cd, der samler så mange forskellige kunstnere. På WOW Hits 2011 hedder den pop-rock. Størstedelen af sangene på dobbelt-cd’en falder indenfor kategorierne blød rock og mainstream-pop. Man kan sige, at der en overvægt af vingummier. Sådan er konceptet for serien – take it or leave it!
Smag er naturligvis forskellig, men mange kan tilsyneladende lide WOW-opskriften. Og med tredive numre får du meget for pengene. Så kan du bare vælge at gå udenom vingummierne og stadig nyde nogle gode lakridser.
Steffen